søndag den 24. juli 2011

AMY WINEHOUSE

Amy Winehouse, 27, blev fredag fundet død i sit hjem i London. Her bæres liget væk. (Foto: AP)








































"Den britiske sangerinde Amy Winehouse er fundet død i sit hjem i London, skriver BBC. Winehouse blev bare 27 år gammel.

Amy Winehouse nåede blot at udgive to album, der begge høstede stor popularitet og anerkendelse i musikkens verden. Debuten 'Frank' udkom i 2003, imens det helt store gennembrud indtraf i 2006 med 'Back to Black'.

Sangerinden med den fantastiske stemme har ført en mangeårig kamp mod et knusende alkohol- og stofmisbrug, som er blevet nøje overvåget af medierne, og som har medført stribevis af aflyste koncerter, tabloidskandaler og indlæggelser på afvænningsklinikker. Så sent som sidste måned måtte hun aflyse en comebackturné."
http://www.soundvenue.com/nyheder/2011/07/23/amy-winehouse-fundet-doed
Winehouse blev sidst set offentligt tidligere i denne uge, hvor hun gik på scenen til den såkaldte iTunes-festival i England. Hun sang ikke, men talte til fordel for sin syngende guddatter, Dionne Bromfield.
Hun vraltede på scenen og greb en mikrofon, hvorefter hun bad folk om at købe guddatterens nyeste album, skriver Dailymail.com. Sidst Amy var på en scene var i juni, hvor hun måtte afbryde en turne på grund af åbenlyse problemer med stoffer og alkohol. 
Dengang udtalte hendes talsmand, at hun ville 'blive væk fra scenen, indtil hun havde klaret sine problemer'. I dag endte hendes problemer med en alt for tidlig død.Der blev sendt to ambulancer til adressen i Camden, London, men på det tidspunkt var hun allerede død. Politiet har bekræftet dødsfaldet, men endnu ikke udtalt sig om dødsårsagen.
Amy Winehouse fik sit gennembrud i 2003 med debutalbummet 'Frank'. Og 2006-albummet 'Back to Black' gav hende hele verdensscenen og fem Grammy-priser.
http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article1590927.ece



Ingen kommentarer:

Send en kommentar